Thursday, August 29, 2013

FENOMENA KRIM IBU PUTIH

Ramai yang bertanya apa itu krim ibu putih?

Jom kita baca sikit uolllsss

Apa itu krim ibu putih?
- Merupakan booster untuk memutihkan wajah dan badan

Boleh campur dengan produk lain tak?
- Boleh dear... tiada masalah

Apa bahan utama krim ibu putih?
- Bahan utama ialah grape seed

Satu bekas tu tahan berapa lama ye?
- Satu bekas tahan sebulan kalau di sapu pada muka. tapi, kalau badan, satu bekas seminggu

Halal ke?
- Halal. sebab 100% bahan semulajadi

Produk ni sama macam produk ibu putih yang lain ker?
- Sesungguhnya, kami tak tahu tentang produk lain. Untuk pengetahuan, kami merupakan PIONEER di dalam pengedaran krim ibu putih di Malaysia.

Macam mana nak pakai krim ibu putih?
- Untuk hasil yang superb dan mantap, pakai waktu malam.  Campurkan sedikit krim ibu putih bersama night cream ataupun body lotion. mesti uolss puas hati

Berapa harga?
- RM50.00 

Boleh beli borong?
- Boleh uolllsss

Macam mana?
- Whats app/text sahaja ke 0126903359



Wednesday, August 28, 2013

EMILAY SOFTGEL WHITENING : PEMBELIAN BORONG DIALU-ALUKAN



Kami menghadirkan EMILAY untuk Anda semua yang ingin kulit cantik , putih , mulus , halus , bersinar dan tegang, 
EMILAY WHITENING JUGA MENEMBUS PASAR ASIA, AFRIKA DAN AMERIKA. 
BEST SELLER DI 26 NEGARA
bentuk : Softgel emilay mudah diserap oleh tubuh
100% berasaskan ekstrak tumbuh tumbuhan :

1) GRAPE SEED / ANGGUR
2) ALOE VERA
3) PEARL/ MUTIARA
4) RUMPUT LAUT

PERUBAHAN setelah memakan emilay whitening:
- memutihkan
- mengencangkan kulit
- mengurangi jerawat
- menyamarkan noda bekas jerawat
- menghilangkan bintik dikulit (taucho)
- kulit terasa lembut dan kenyal
- mencegah penuaan dini
- mempercantik kulit (lebih segar dan sehat)
- antioksidan tinggi
- menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
- tidak ada pengelupasan

DOS YANG DIPERLUKAN : 2 x 1 hr (pagi - malam)

Isi : 60 Softgel (Untuk 1 Bulan)

NOTE:

TIDAK BOLEH DIGUNAKAN UNTUK WANITA HAMIL, SEDANG GANGGUAN KESIHATAN
UNTUK HASIL MAKSIMA DISARANKAN 

*PERBANYAKAN MINUM AIR PUTIH & MAKAN BUAH BUAHAN

*UNTUK KULIT ASIA (Efek pemutihan kulit biasanya dicapai dalam waktu sekitar 3 minggu , 
dengan pengambilan rutin dan teratur).

*HASIL MAKSIMA biasanya 2-3 Bulan untuk Putih . 
Manufactured by : NUTRITIONAL PRODUCT CO. LTD.
CMP QUALITY 100& Recycable, 100% Certificated Laboratory Tested




TEXT/WHATS APP 0126903359





SABUN THANAKA KS BROTHER. PEMBELIAN BORONG DI ALU-ALUKAN





DAPATKAN HARGA BORONG SABUN THANAKA LEMON + HONEY PADA HARGA TERENDAH

TEXT/WHATS APP 0126903359

FOLLOW OUR INSTAGRAM AND FB PAGE

uolllsss

Jom like kami di 


dan follow kami di 



BODY BLEACHING/WHITENING SET: PEMBELIAN BORONG DI ALU-ALUKAN

PRODUCT HOT MASA KINI!!!

SET BODY BLEACHING/WHITENING SET UOLLLSSS
TERDIRI DARIPADA:-
1. MILKY SOAP
2. BLEACHING SCRUB
3. WHITENING LOTION
4. UNDERARM/MISSV CREAM
5. KRIM IBU PUTIH

YELAH UOLSSS, MUKA DAH CERAH GEBU TAKKAN BADAN BERGERAK KAN?
SO, JOM GRAB!

HARGA : RM160.00 FREE POSTAGE 







TEXT/WHATS APP 0126903359

ADIRA SKINCARE: TESTIMONI.

SEMUA DAH BERPUAS HATI UOLLSSS

MURAH DAN YANG PENTING SANGA-SANGAT EFFECTIVE..







TEXT/WHATS APP 0126903359

SKINCARE ADIRA. PEMBELIAN BORONG DI ALU-ALUKAN


Salam my darlingggg...

Presenting our new product di blog dan hot and hit product di FB page kami dan juga IG kami..

Set Skincare Adira/ Flawless Skincare/ NinaSkincare








Harga:
Skincare Set RM70.00 FREE POSTAGE
Skincare Set + Ibu Putih RM110.00 FREE POSTAGE

TEXT/WHATS APP 0126903359

Friday, August 16, 2013

KRIM IBU PUTIH: BORONG DI ALU-ALUKAN








Krim ibu putih adalah ibu kepada segala krim pemutih.  Krim ini juga bertindak sebagai booster untuk memutihkan kulit wajah dan juga badan.  Di perbuat daripada ekstrak anggur dan tiada kesan sampingan.  

Cara-cara menggunakan:-
Hanya perlu campukan krim ibu putih ke dalam night cream ataupun lotion badan yang kita ada.  Sapukan pada permukaan kulit dan rasakan perubahan yang superb!

Harga: RM50.00

untuk tempahan text/whats app 0126903359 



Wednesday, August 14, 2013

K- Colly Sweet 17: PEMBELIAN BORONG DI ALU-ALUKAN







 HARGA:  RM150.00 FREE POSTAGE
UNTUK TEMPAHAN TEXT/WHATS APP 0126903359





MOLLY BB DOLL CREAM: TESTIMONI










Harga: RM50 tidak termasuk postage

untuk tempahan text/whats app 0126903359

MOLLY BB DOLL CREAM: BELIAN BORONG AMATALAH DIALU-ALUKAN


  







* Tidak berminyak
* Membantu menghilangkan jerawat, parut dan jeragat
* Hanya 1 Minit di perlukan untuk CANTIK
* Anti Rekahan
* Menutup pori-pori terbuka
* Wajah nampak lebih natural tanpa makeup yang tebal
* Sesuati untuk kegunaan harian
* Menjadikan Kulit Muka halus, licin dan gebu
* Tahan 12 jam

Cara Penggunaan:-

Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu.
Ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah).
Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. 
Jimat dan mudah

Harga: RM50 tidak termasuk postage
Untuk tempahan text/what's app 0126903359